Konferencia
 

Az ARTudásmenedzsment és az Oracle a Google Groundon 2014. október 16-án megrendezte az első hazai elektronikus képzéstámogató rendszerekkel kapcsolatos konferenciát. Egyedülálló módon a konferencia összes előadása a Youtube videómegosztó portálon élőben volt követhető.

A konferencia résztvevői teljesen megtöltötték a Google Ground termét, ez több mint 100 jelenlévőt jelent. A Youtube-on egyszerre folyamatosan mintegy 30-an követték az eseményt, ez alapján kijelenthetjük, hogy a vállalati és közszolgálati területről érkező résztvevők számára fontos és releváns témákat sikerült feldolgozni.

A rendezvényen kitöltött értékelő lapok alapján megértettük, hogy van további igény a hasonló rendezvényekre, így biztosan lesz folytatása a rendezvénynek.

 

A konferencián elhangzott előadások a „Program” oldalon található ikonra kattintva nézhetők, hallgathatók meg. Az egyes előadásokkal kapcsolatos kérdéseket, megjegyzéseket a videók alatt, a konferenciával, a jövő évi témákkal kapcsolatos kérdéseket, megjegyzéseket pedig a weboldalunkon várjuk.

 

üdvözlettel:

ARTudásmenedzsment

www.artudasmenedzsment.hu / elearning.co.hu

Program

Konferencia