Jó gyakorlatok

Gyöngyszem?

Többször írtunk már olyan portálokról, ahol e-learning tananyagok találhatóak, és olyanokat is mutattunk, amelyek kiérdemelték a gyöngyszem címet. Gyöngyszemnek olyan tartalmakat szoktunk nevezni, amelyek vagy designban, vagy módszertanban hoznak újat és kiemelkednek a megszokott e-learning anyagok közül.  Ebbe a kategóriában ez idáig leginkább külföldi példákat hoztunk fel, de egyre több hazai kezdeményezést is be tudunk mutatni (Okosdoboz), most a Tóth Antal EGYMI munkáját mutatjuk be.

tothantal

Az intézmény oldalán szerepel egy e-learning fül, ahol általános iskolai tananyagokat találunk, matematika, fizika, történelem, nyelv témákban. A design hagy kívánni valót maga után, de a megvalósítás módja és az ötlet miatt gyöngyszem sorozatunkban írunk róla. Minden részben találunk elméleti leírást, majd gyakorlatokat, amelyeket ki is értékelhetünk, így bebizonyosodhatunk tudásunkról.

tothantal2

A tantárgyakból (eddig még) nincs minden rész kidolgozva, de reméljük a későbbiekben a bővítésről is beszámolhatunk. A kezdeményezés mindenesetre követendő példa lehet minden nevelési intézmény számára.

A szerzőről

Elter Luca

2 hozzászólás

Szóljon hozzá