Események Jó gyakorlatok

Az e-learning legjobbjai 2014-ben is!

Szavazz 2014-ben is az e-learning legjobbjaira!

Az ARTudásmenedzsment csapata szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a Best of Elearning! Awards 2014 szavazás elkezdődött – jelentette be az Elearning!, a vállalati tanulás és a munkaerő-technológia piacvezető magazinja. Idén lesz 10. éve, hogy ezzel a díjjal jutalmazzák a legjobb megoldásokat a 27 különböző kategóriában induló termékek/szolgáltatások közül.

A szavazás két részből áll idén is: a jelölések 100 %-a maguktól a felhasználóktól érkeznek, nyílt módon, 2014. március 15. és május 1. között. A szavazásra májustól lesz lehetőség.  A jelöléssel és a szavazással kapcsolatban egyetlen kikötés van, mégpedig az, hogy a voksokat azon felhasználók adják le, akik maguk is használói az egyes tanulást segítő eszközöknek, technológiáknak. A kategóriák győztesei az Enterprise Learning! Conference & Expo (ELCE) keretein belül kerülnek kihirdetésre augusztus 27-én, illetve december 4-én az Enterprise Elearning! találkozón.

Az idei díjátadó programjában számos újdonság lesz megtalálható. Többek között új kategóriákat alakítottak ki (pl.: legjobb MOOC Platform), illetve két új díjat is kiosztanak majd: az Év Legjobb Új Terméke és a Legjobb Átfogó Megoldás (Best Solution Overall) díjat.

2014-ben az ELCE szervezői arra törekszenek , hogy a jelentős hatással bíró innovációkat szélesebb körben is megismertessék. Épp emiatt, a konferenciát megelőző 2 napban „Technológia a munkában” címmel ún. előkonferenciát tartanak, ahol többek között a különböző tanulási és tehetséggondozási rendszerek kiválasztásáról is szó esik.

Az ARTudásmenedzsment által használt és oktatott Lectora tartalomfejlesztő eszköz 2013-ban és 2012-ben Kíválósági díjat nyert.

Megoldást nevezni a következő linken lehet: http://www.2elearning.com/Best_of_Elearning!_Awards_2014.html

Nevezésre fel!

A szerzőről

Badó Gabriella

Szóljon hozzá