Események

AmCham HR Akadémia

hr_400x200

Egy szakmai eseményre szeretnénk felhívni a kedves olvasók figyelmét, melyben üzletág vezetőnk, Koharek András is előadást tart az e-learning megoldásokról.

A HR Akadémia az ősz folyamán kerül megrendezésre, programjának fókuszában a legújabb trendek állnak.

Az AmCham HR Bizottsága HR Akadémiát indít szeptember és november között, ahol lehetőséget biztosítanak Amcham tag vállalatnál dolgozó fiatal HR menedzsereknek, hogy megismerjék a legújabb HR trendeket. A HR Akadémia öt modulon keresztül mutatja be a legújabb irányvonalakat az alkalmazottak kiválasztása és fejlesztése, valamint az analitikai eszközök terén. További cél egy erős és tartós kapcsolat kiépítése a résztvevők, a jövő HR vezetői között. Az előadók között cégünk is képviselteti magát Koharek András személyében, aki az e-learning alkalmazásairól fog beszélni.

Az interaktív foglalkozások egyenként három órásak (15:00-18:00), és 15-30 fő részére lesznek megtartva az AmCham irodában (1051 Budapest, Szent István tér 11.).

A sorozat moderátora Fehér Zsolt, az AmCham HR Bizottságának elnöke és az Assessment Systems International vezérigazgatója.

Az előadóktól és a résztvevőktől függően az előadások magyar vagy angol nyelven lesznek megtartva, fordítás nélkül.

AmCham HR Akadémia

 

 A HR Akadémia őszi programja:

Dátum Téma Előadók
Szeptember 17. Munkatársak kiválasztása I. Dalányi László (Manpower) és Magyarosi Dóra (Assessment Systems)
Október 1. Munkatársak kiválasztása II. A HAYS Hungary képviselője és Pethő Zoltán (HR-COM)
Október 15. Munkatársak fejlesztése I. Szűcs Juli (Arthur Hunt) és Dobay Róbert (Menedzsmentor)
Október 29. Munkatársak fejlesztése II. Ábri Judit (Executive Coach), Koharek András (ARTudásmenedzsment) és John Cantwell (Dramatrix)
November 12. Analitikai eszközök Veres Rita (AON Hewitt) és Füzér Gábor (Assessment Systems)

Regisztrálni a zsofia.juhasz@amcham.hu címen lehet szeptember 10-ig. A regisztrációs kérelmek elfogadása érkezési sorrendben történik. Az egyes szekciókra külön nem lehet regisztrálni, de a cégeknek lehetőségük van az öt eseményre ugyanazokat vagy más-más kollégáikat küldeni. Csak azok a résztvevők kaphatnak tanúsítványt, akik az összes alkalmon részt vettek és kitöltöttek egy rövid tesztet.

Amennyiben a cikk felkeltette az érdeklődéseteket az alábbi linkre kattintva részletesen tudtok tájékozódni a HR Akadémia programjáról: http://www.amcham.hu/upcoming-events/amcham_hr_academy_2015_fall_semester

A szerzőről

Baráth Anna

Szóljon hozzá