Jó gyakorlatok Módszertan

Innerbody interaktív anatómiai oldal

Vajon mi a vakbél funkciója?  Hogyan épül fel a szem? Mi az a rekombináció? Ha te is kíváncsi vagy, hogyan működik a test, amiben élünk, fiziológiánkra és szerveink funkciójára, akkor látogasd meg az innerbody.com anatómiai oldalt.

Az innerbody.com oldal nagyon szemléletes, interaktív ismeretátadó oldal, ahol megismerhetjük az emberi test részeit, funkcióit, minden oldalról megnézhetjük, sokféle csoportosításban, pl. idegrendszer, immunrendszer, vázrendszer.

Az egyes testrészekről, rendszerekről szóló részek interaktív képeken keresztül mutatják be az adott témát, ahol részletesen olvashatunk a funkcióról, felépítéséről, anatómiai részletességgel ismerhetjük meg az egyes részeket. Egy fejezeten belül tovább mélyülhetünk a témában, egyre kisebb egységekre bontva haladunk a megismerésben. Sok szervnél, csontnál lehetőség van 3d-s forgó képeket is megtekinteni. Ezen kívül tanulhatunk és olvashatunk még kórokozókról, betegségekről, táplálkozásról, DNS tesztekről.

Az oldalon olvasgatva nem tűnik túlzásnak, hogy ez az oldal az internet legjobb erőforrása, ha az emberi anatómiáról akarsz tanulni. Egy olyan oldal, ami nem csak az ismeretek megszerzését és a kíváncsiság felkeltését segíti, de rendkívül szórakoztató is.

A szerzőről

Nemes-Réti Krisztina

Tananyagfejlesztő és e-learning szakértő az ARTudásmendzsment csapatában.

Szóljon hozzá