Események

Elkészült: konferencia videó

A tavalyi év októberében első alkalommal került megrendezésre az Elektronikus oktatási rendszerek konferencia a Google Groundon. Az előadások anyagai mellett, az Infótér youtube csatornáján már megtekinthető az összefoglaló videó is.

Emlékeztetőként nézzük milyen témák is kerültek elő az eseményen. Az egész napos konferencián az érdeklődők olyan aktuális, az e-learning témakörébe tartozó előadásokat hallhattak, amelyek hasznos információkat nyújtottak a vállalati és közszolgálati területről érkező résztvevők számára is. Mitől lesz hatékony egy e-learning tananyag? A kérdésre konkrét példákon keresztül mutattuk meg a lehetséges válaszokat.

Kádár Krisztián, az NKE szakmai vezetője, beszámolt a kormánytisztviselők körében végzett online  felmérésről, melyben 2000 válasz alapján vizsgálták az igényeket, életvezetési  és tanulási szokásokat. Az átfogó vizsgálatból az is kiderült, hogy komoly igény van a továbbképzésekre, valamint előremutató, hogy nem tartózkodnak az új képzési formák  kipróbálásától, beleértve az e-learninget is.

A videót ITT nézhetitek meg, a hozzá kapcsolódó kérdéseket és véleményeket kommentben várjuk!

A szerzőről

Ujvári Bernadett

Szóljon hozzá