Eszközök Tippek és tévhitek

A Course Doctor

 526696_bd26_2

Mi is az a Course Doctor?
A Course Doctor egy professzionális oktatási designer és e-learning fejlesztő sok éves szakmai tapasztalattal. Ismerd meg bővebben, tudd meg a legfontosabb információkat róla, amikre a jövőben még szükséged lehet!

Megvizsgálja és értékeli az e-learning kurzusod, mindezek után pedig egy részletes riportot ír neked a hibákról, felmerülő problémákról és akadályokról, amikre megoldásokat és javításokat is ad.

 Honnan tudod, hogy szükséged lenne a Course Doctorra?

Ha az alábbi kérdések bármelyikére igennel válaszolsz, akkor szükséged van rá:

  • Tervezel áttérni az SWF-alapú oktatóprogramról az új HTML5-re és szükséged lenne felbecsülni, hogy nagyjából mennyi munkával járna ez?
  • Egy e-learning kurzust tervezel, ami már majdnem készen van, de te, vagy az ügyfeled nem vagytok teljesen elégedettek azzal, ahogy haladnak a dolgok és szeretnél egy tapasztalt szakértőtől véleményt kérni arról, hogy mit kellene tenned a kurzusod sikere érdekében?
  • Egy másik fejlesztővel együtt épp befejeztél egy kurzust és szeretnél egy utolsó ellenőrzést egy független szempont szerint is, mielőtt az anyagot élesben látja a célközönség?
  • Van egy régebbi kurzusod, amit újra szeretnél fejleszteni és szeretnél egy független professzionális véleményt arról (és egy részletes riportot), hogy milyen kisebb változtatások és javítások szükségesek, hogy a kurzusod korszerűbb legyen és jobban kijöjj a költségvetés keretein belül, mintha teljesen újra kéne kezdened?

Mit tartalmaz a Course Doctor szolgáltatása pontosan?

  • Megtekinti a teljes tanfolyamot/modult és értékeli a felépítését és funkcionalitását.
  • Összeállít egy részletes listát az esetleges problémákról, észrevételekről diákra vagy oldalakra lebontva screenshotokkal együtt.
  • Megoldást javasol a problémákra.
  • Összeállít egy részletes javaslatot arról, ami segíti a fejlesztést vagy segítségével kedvezőbb költségvetéssel tudod elkészíteni a kurzusod.

És az egyetlen dolog, amit nem tartalmaz:

  • Semmit sem változtat az anyagban, amit küldesz neki.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Az oldalon látható díj egy 15 perces futamidejű kurzus vagy modul vizsgálatára vonatkozik. A konkrét ára pedig $125.00.

Tehát ha a kurzusod 30 percet igényel, az ár duplázódik és így tovább, minél hosszabb és nagyobb a tananyagod, ami ellenőrzést igényel.

Ha továbbra is  bizonytalan vagy a Course Doctor szolgáltatásával kapcsolatban küldj egy e-mailt nekik, hogy megbeszélhesd velük a részleteket.

 

 

Kommentben várjuk véleményeiteket a Couse Doctorról! Van köztetek valaki, aki már kipróbálta a szolgáltatást?

A szerzőről

Pálinkás Zsófia

Szóljon hozzá