Érdekességek Eszközök Trendek

Prezi Video: A videótartalmak gyártása új korszakba lép!

Mikor beszélhetünk hatékony kommunikációról? Ha hiteles emberi kapcsolat van a kommunikáló felek között. Sajnos ezt nehéz megoldani, hisz az összes videókonferencia és videókészítő eszköz választás elé állít: vagy személyesebbé tesszük a kommunikációt azzal, hogy az arcunkat mutatjuk, vagy érthetőbbé azzal, hogy különböző ábrákat, kimutásokat közlünk. De tölthetünk számtalan órát is azzal, hogy, olyan utómunkálati szoftverek működését tanuljuk meg, amelyek lehetővé teszik, hogy egyesítsük a két elvárást.

A Prezi új videókészítő eszköze, a Prezi Video erre a problémára kínál megoldást.  Lehetővé teszi, hogy élőben lépjünk interakcióba azokkal az ábrákkal, táblázatokkal, adatfolyammal, melyeket egyébként később, fáradtságos utómunkával illesztenénk a videóba, így zökkenőmentes és lenyűgöző videókat gyárthatunk.

Legyünk akár teljesen kezdők a vizuális tartalomgyártásban, akár öreg rókák, a Prezi Video biztosítja azokat az eszközöket, amelyekre szükségünk lesz ahhoz, hogy profi videókat készítsünk.

Kezdés percek alatt

Az intuitív videó készítési folyamatnak köszönhetően akár azonnal bele is vághatunk videónk elkészítésébe! Választhatunk sablonok közül, felhasználhatjuk az oldalon lévő nyilvános videókat, vagy importálhatunk saját PowerPoint file-okat! A szöveg és a képi elemek hozzáadása, a keretek rendezése és a különféle sablonokkal való kísérletezés nemcsak egyszerű, de élvezetes része a munkának!

Figyelem megragadása interaktivitással

A Haladó opciót a tapasztalt Prezi felhasználóknak találták ki: ezzel nemcsak látványos, hanem interaktív előadások is készíthetők! A beágyazott videó is erről tanúskodik:

Videókészítés személyre szabva

Weben szeretnénk elkészíteni videónkat? Inkább asztali applikáción? Ha kész az anyag, e-mailen küldenénk szét, vagy a közösségi médiára tennénk fel? Esetleg live streamelni szeretnénk, miközben élőben lépünk kapcsolatba a videóban megjelenő grafikákkal? A Prezi mindre nyújt lehetőséget! És a dolgok még könnyebbé tétele érdekében a Prezi Video a legnagyobb webkonferencia-eszközökkel működik együtt, ideértve a Webexet és a GoToWebinar szoftvert.

Próbáld ki, még ma!

Forrás:

https://blog.prezi.com/introducing-prezi-video/

A szerzőről

elearning.co.hu

Szóljon hozzá