Érdekességek Ügyfél történetek

Ügyféltörténeteink – IT szolgáltató rendszer

Dinamikusan fejlődő, fiatalos légkörű IT szolgáltatási szektorban működő partnerünknek készítettünk egy meghatározott arculatú és tematikájú, gamifikációs elemeket is tartalmazó rendszert.

Az ügyfél igényei a következők voltak:

  • Jól használható, könnyen és gyorsan elérhető, frissíthető oktatási keretrendszer.
  • Modern megjelenés, a felhasználók testre szabhassák saját profiljukat.
  • Meghatározó szervezeti egység betanulási folyamata legyen a rendszerbe integrálva.
  • IT szakértő felhasználóknak is jelentsen élményt a használata, barátságos kihívással keltsük fel az érdeklődést a kollégák körében.
  • Éves kötelező képzések lebonyolítását és adminisztrációját segítse a rendszer.
  • Komplex igényként megfogalmaztak a bevezetéssel egyidőben élesedő tananyag fejlesztési feladatot.

Megoldásunk a kért igényekre:

Kialakítottunk egy komplex core rendszert és az ügyfél elvárásainak megfelelve elkezdtük a folyamat fejlesztését. Az igényeknek megfelelő különböző gamifikációs eszközöket használtunk (pontgyűjtés, rangsor, kitűzők). A tananyag-és a rendszerfejlesztés során egyaránt szem előtt tartottuk a modern megjelenést, mely vizuális elemeiben igazodott a Partner cég arculatához. A rendszer átadásával összhangban megtörtént az oktatási felelősök képzése, szakértőink végigkísérték a teljes folyamatot az éles indulásig. A bevezetés után eseti support tanácsadással támogatjuk a megfelelő működést, a folyamatok sikeres menetét. A rendszer kialakítása, fejlesztése nagyjából 1 hónapot vett igénybe.

A szerzőről

elearning.co.hu

Szóljon hozzá