Érdekességek Ügyfél történetek

Ügyféltörténeteink – E-learning tananyag fejlesztése

Magyarország egyik népszerű gazdasági egyetemének fejlesztettünk egy elearning tananyagot, mely összesen 21 modulból áll és melyet magyar és angol nyelvű változatban is elkészítettünk.

Az ügyfél részéről nyersanyagként megkaptuk a modulokhoz tartozó szövegeket. A nyersanyagot felhasználva készítettünk el egy fiatalos, modern megjelenésű tananyagot.

Az ügyfél egyik legfontosabb szempontja az egységesség volt, így azonos struktúrával, betűstílussal, design elemekkel lettek ellátva az egyes fejezetek. A tananyagban nagy szerepet játszik az interaktivitás. A fejezeteket folyamatosan végigkísérik ellenőrző kérdések, játékos feladatok. A modulok legvégén pedig egy összefoglaló feladatsor található, melyre a hallgató pontokat szerezhet.

A tananyag számos tanulást segítő, érdekes és szórakoztató elemekkel lett ellátva. Az egyik ilyen segítő eszköz például, hogy az egész tananyagot két egyetemista korú fiú és lány beszélgetése vezeti, fogja össze, segíti ráhangolni a hallgatókat az egyes fejezetek tartalmára, illetve elmélyíteni a megszerzett tudást. Emellett az anyagrészek rendelkeznek videókkal, melyekben hozzáértő emberek beszélnek adott témákról, illetve külső források, cikkek is megtalálhatóak az egyes témakörökhöz csatolva. További figyelemfelkeltő, plusz elemként animációs tartalmak is jelen vannak a tananyagban.

Az egész tananyag fejlesztésre egy hosszabb időkeret állt rendelkezésre, melyben többször került sor közös egyeztetésre, megbeszélésre az ügyféllel, illetve a tananyag belsőleg is egy többkörös ellenőrzésen, tesztelésen ment át.

A szerzőről

elearning.co.hu

Szóljon hozzá