Tippek és tévhitek

Ingyenes tartalmak a Trivantis oldalán

trivantis.com-logo

 

 

Bemutatunk egy időt és pénzt megtakarító lehetőséget!A keményen dolgozó e-learning fejlesztőknek néha szükségük van egy kis szusszanásnyi szünetre. Érdemes megtalálni azokat a lehetőségeket, amik ingyenes segítséget nyújtanak, ami kíméli a vállalati költségvetést és időt is spórol. Íme, bemutatunk egy lehetőséget!

A fejlesztők szeretnek magukkal ragadó és megnyerő e-learninget készíteni a tanulóik számára, de sokszor előfordul, hogy a vállalati költségvetés kicsi és az idő sem elegendő az általuk elképzelt fejlesztések megvalósítására.

Hová fordulhat egy e-learning fejlesztő segítségért?

Például a Trivantishoz. Ingyenes letöltésekkel, megújuló interakció, template, téma és gomb letöltésekkel, rengeteg ötlettel és segítséggel szolgálhatnak az oldalukon a Lectorához.

Például vess egy pillantást ide: Animated Progress Bar Chart Interaction (RCD).

Ez az animált oszlopdiagram például nagyszerűen használható a Lectorában haladás jelzőként. Ebben az interakcióban az ,,év” gombra kattintva animálhatod és változtathatod a diagram értékeit. De mindezt automatizálhatod is, hogy az eredményeket érzékelve, akár oldalról oldalra változzon a mutatott érték. És az egész reszponzív minden eszközre!

Rengeteg ingyenes és értékes tartalmat találhatsz a Trvantis Közösség oldalán — némelyiket a Trivantis csapata, másokat pedig a felhasználók ajánlásával. Ráadásul meg is oszthatsz ingyenesen letölthető tananyagszerkesztő és kiegészítő tartalmakat. Csak regisztrálnod kell és már kezdheted is a megosztást és a letöltést.

Tudod mi ingyenes még?

Az Inspiration Wednesday webinar sorozat! Ezek segítségével könnyen és még sokat tanulhatsz a Lectora felhasználásáról és nyomonkövetheted iparágunk fejlődési trendjeit. Lesd meg például a következő cikküket szerdán!

És van még pár dolog a polcon a számodra…

Találkoztál már az oldalon lévő eBookokkal? A fejezetek elérhetőséget biztosítanak az eLearning 101-hez, és rengeteg a fejlesztéshez szükséges sokoldalúan felhasználható eszközhöz. Az eBookok pedig gyönyörű dizájnba csomagolva sok hasznos információt tartalmaznak. Szinte hihetetlen, de mindez ingyen van. Töltsd le és meglátod!

A szerzőről

Pálinkás Zsófia

Szóljon hozzá