Érdekességek Eszközök

Polcról elérhető oktatási termékeink

Ez itt a reklám helye!

A gyors digitális átállás gyors megoldásokat kíván. Egy friss oktatásmenedzsment rendszerbe, de egy meglévő rendszerbe is kellenek interaktív, a megértést is mérő oktatási anyagok. Bemutatunk néhányat a nálunk, a „polcról” elérhetőek közül. Mindegyik teljesértékű, de igény esetén egyedi megjelenéssel vagy tartalommal kiegészíthető. Ha felkeltettük érdeklődésedet, keress minket bátran az info@artudasmenedzsment.hu  címen!

Tananyagaink:

A BEI Interjútechnika tanyag kilenc modulon keresztül mutatja be, mire érdemes fókuszálni egy-egy kiválasztási interjú során, hogy érdemes lefordítani a pozícióhoz kapcsolódó elvárásokat kompetenciákra, hogyan kell kérdéseket kialakítani úgy, hogy azok valóban azokat a kompetenciákat mérjék, melyekre a pozícióban szükség van, illetve milyen bevett módszerek léteznek, melyek segíthetnek hatékonyabbá tenni az interjú menetét annak érdekében, hogy a végén a legmegfelelőbb jelölt kerüljön pozícióba.

A Tudatos Home Office tananyag célja a Home Office előnyeinek bemutatása, a Home Office-szal kapcsolatos alapvető tudnivalók, hatékonysági tippek, hasznos alkalmazások, vonatkozó információbiztonsági és munkavédelmi szabályok, tanácsok megismertetése.

A tananyag megalkotásánál figyelemmel voltunk arra, hogy a jelenlegi helyzet nagy kihívás elé állítja azokat a munkatársakat, akiknek váratlanul össze kell egyeztetniük az otthoni munkavégzést a gyerekeik felügyeletével.

A Személyes hatékonyság tananyag a helyes időgazdálkodást, teendők átütemezését, hatékonyság növelését mutatja be három modulban. A tananyag célja elméleti ismeretek mellett gyakorlatban alkalmazható tippek, tanácsok átadása, hogy a végén mindenki azt mondhassa: “Igen, én jól be tudom osztani az időmet!”.

A Tűzvédelem tananyag négy modulban mutatja be, mik az égéshez szükséges kémiai feltételek, a tűz kitörésének leggyakoribb okai, mik a teendők tűz esetén, hogyan lehet megelőzni azokat, és milyen vonatkozó jogszabályok, dokumentációs kötelezettség, ellenőrzés kapcsolódhat a tűzvédelemhez.

A Munkavédelmi Ismeretek tananyag négy modulon keresztül mutatja be, miért fontos a munkavédelmi oktatás, milyen feladatai és kötelezettségei vannak a munkavállalónak és a munkáltatónak munkavédelmi szempontból, illetve, hogyan kell kezelni és elkerülni a munkahelyi baleseteket.

A szerzőről

elearning.co.hu

Szóljon hozzá