Érdekességek Módszertan Ügyfél történetek

Ügyféltörténeteink – Polgár Judit Módszer

Cégünket a Polgár Judit Sakk Alapítvány kereste meg, hogy a Sakkpalota programjához tartozó akkreditált pedagógus továbbképzésének második „fokozatát” szeretné e-learning segítségével megvalósítani, és lebonyolítani.

Természetesen számukra is a Moodle rendszert paramétereztük be az igényeik szerint. A rendszerbe a felhasználók egy adatvédelmi nyilatkozat elfogadása után önálló regisztrációval jönnek létre. Ennek során megadnak minden adatot, amely a későbbiekben az akkreditált képzés dokumentálásához, valamint a számlák kiállításához szükséges.

A résztvevőket a fizetés beérkezése után az adminisztrátor kolléga íratja be az online kurzusba, melyben a tananyag részeket irányított sorrendben, de önálló ütemben tudják elvégezni. A képzés anyagának elvégzése után a tanulók elektronikusan megkapják a tanúsítványukat, mely az akkreditálási feltételeknek megfelelően szigorú sorszámozású, és PDF-ben a tanuló által letölthető, így elkerülve akár a postai költségeket.

A tanfolyam végén a tanulók elégedettségi kérdőívet is kitöltenek, szintén a rendszerben, ezzel segítve a kurzus összeállítóinak, és az oktatók munkáját.

A kurzuson belül a tananyag változatos formában kerül „tálalásra”. A kurzus szerkesztői a rendkívül jó hangulatú két napos kurzusszerkesztői oktatás során nagyon sok tippet kaptak ehhez, így nagyon sok tevékenység típust fognak használatba venni. A tananyagok egy része videós formában kerül rögzítésre, használnak majd fogalomtárat is, és a számonkérések között nem csak tesztek, hanem Feladatok is előfordulnak.

Az e-learning rendszer kialakítása részünkről nagyjából 2 hetet vett igénybe.

A szerzőről

elearning.co.hu

Szóljon hozzá