Érdekességek Eszközök Jó gyakorlatok

Podcastok e-learning témában

Ugyan sokan tették át a munkavégzés székhelyét otthonukba, még így is számottevő azok száma, akik ingáznak, vagy sokat utaznak munkájukból kifolyólag. Ezt az időt a legtöbben hasznosan szeretnének eltölteni, így cikkünkben ajánlunk néhány podcastot, melyek remek lehetőséget nyújtanak az utazásból eredő idő hatékony kihasználására. Nézzük!

The Learning at Large podcast (https://www.elucidat.com/learning-at-large-podcast/)

Elsősorban multinacionális környezetben, vagy nagy létszámmal dolgozó szakembereknek ajánljuk ezt a podcast sorozatot. A 30 résszel rendelkező beszélgetéssorozatban az emberközpontú tanulás globális vezetőkkel történő megvalósításáról tanulhatunk. Szóba jönnek ennek a témának a kihívásai, újításai és a biztos siker alapkövei.

Rod’s Pulse Podcasts (https://www.rodspulsepodcast.com/)

A Rod’s Pulse Podcasts oldalt mindenkinek ajánljuk, aki kicsit is érdeklődik a legújabb technológiák iránt. Rodney több, mint 200 podcastet készített e-learning szakértőkkel, vezérigazgatókkal, cégalapítókkal. Amellett, hogy megismerhetjük az interjúalanyok szakmai tapasztalatait és életútját, nagyon szerteágazó témákba kaphatunk betekintést.

The eLearning Coach (https://theelearningcoach.com/category/podcasts/)

Connie Malamed vezette podcastek olyan témákat ölelnek fel, amelyeket bármilyen környezetben fel tudunk használni. Eddig több, mint 70 részen keresztül boncolgatja a közösségi média által segített tanulást, a tananyagok írását, vagy a vizuális kommunikációt. Mivel itt is nagyon sok területről hoz beszélgetőpartnert, a hallgatók hasznos ismereteket szerezhetnek LMS-ekről, online marketingről, vagy akár weboldalak létrehozásáról.


Ha kedvet kaptál és nem lenne elég ez a három podcast gyűjtemény, látogasd meg a https://www.elucidat.com/blog/best-elearning-podcasts/ oldalt, ahol további oldalakat találsz.

Forrás: https://www.elucidat.com/blog/best-elearning-podcasts/

A szerzőről

elearning.co.hu

Szóljon hozzá