Tippek és tévhitek

Beköszöntő

Hosszú ideje foglalkozunk az e-learning-gel, tartalmat fejlesztünk, tanácsadunk, üzemeltetünk. Idén úgy döntöttünk, hogy kilépünk abból a zárt körből, ahol ismernek bennünket és igyekszünk szélesebb nyilvánossággal megismertetni az oktatás eme XXI. századi formáját. Hisszük, hogy az e-learning bizonyos tananyagok esetében a leghatékonyabban használható eszköz.

Azért vagyunk itt a HRblog-on, hogy minél szélesebb szakmai közönség számára tudjuk bebizonyítani, hogy az e-learning megoldások:

  • költséghatékonyak, mert egyszeri elkészítési költségük után könnyen és gyorsan aktualizálhatók
  • Idő hatékonyak, mert a tanulók saját időbeosztásuk szerint haladhatnak a tananyagban, és a munkától távol töltött idő megegyezik a tanulási idővel.
  • Eszköz hatékonyak, mert a tanulási folyamat a tanulók számítógépein történik, nincs szükség külön teremre és a tanfolyammal kapcsolatos egyéb eszközökre.
  • „HR hatékonyak”, mert az oktatás-szervezési feladatok nagy részét az e-learning keretrendszer veszi át.
  • Hatékony adminisztrációt biztosítanak, ugyanis egy rendszerben kezelhető az összes tanfolyam és képzés is, és mindezekről naprakész jelentések készíthetők.

Nyitottak vagyunk a vitára és külön buzdítani szeretnénk mindenkit a hozzászólásra, tapasztalatok megosztására. Első lépésként feltöltöttünk párat korábbi publikációink közül, természetesen ezekhez is várjuk a hozzászólásokat. Terveink szerint hetente jelentkezünk újabb bejegyzéssel, elemzéssel, interjúval vagy egy jó példával az e-learning világából.

ARTanácsadó

A szerzőről

artanacsado

Szóljon hozzá