Események

E-learning kutatás 2012

Az első hazai átfogó e-learning kutatás zajlik több egyetem és a BKIK szervezésében. Részletek alább:

http://onlinekutatas.szie.hu/upload/surveys/24637/images/elearning-logo.png

A Szent István Egyetem Menedzsment és HR Kutató Központja, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem,  a Budapesti Kereskedelmi és Ipari Kamara (BKIK) támogatásával felmérést végez abból a célból, hogy képet alkothassunk az e-learning módszerek elterjedéséről és gyakorlati használatáról.
Kérjük Önöket, osszák meg a jelzett kérdéskörrel kapcsolatos szakmai észrevételeiket és tapasztalataikat a következőkben olvasható kérdőív kitöltésével.  A  felmérésben való részvétel önkéntes és díjmentes, az adatokat bizalmasan kezeljük.

Kérjük, szakítson időt (kb. 10 percet) a kérdések végigolvasására és megválaszolására, és 2012. május 30-ig juttassa őket vissza hozzánk.  Az elektronikus kérdőívünk egyszerű és egyértelmű kérdéseket tartalmaz. Ahol egyszerre több válasz is adható, azt külön feltüntettük. A kérdések felett, illetve alatt található „Következő”, vagy „Előző” feliratra kattintva navigálhat a lapok között. A felsorolás formájában megadott válaszok közül kérjük, jelölje be a megfelelőt. Ha válasza nem egyezik meg a felsoroltak közül egyikkel sem, azt az egyéb pontban legyen szíves megfogalmazni. A kérdések egy részénél egy 1-5-ig terjedő skála segítségével lehet kifejezni az egyes állítások fontosságát. Ilyenkor az adott állítás mérlegelése után kérjük, jelölje be a megfelelőnek ítélt értéket.

A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide.

A résztvevők e-mailben megkapják a felmérés eredményéről készített jelentésünket. Tekintettel arra, hogy az eredmények Önök számára feltehetően éppoly fontosak, mint számunkra, kérjük a rövid határidő betartását.

Dr. Dobay Péter
egyetemi tanár
Dr. Poór József
egyetemi tanár
a kutatás vezetoje
Dr. Nemeslaki András
egyetemi docens

A szerzőről

Koharek András

valaha banki folyamat és projekt menedzser, ma e-learning szakértő. Hiszi, hogy az e-learning és a digitális oktatási megoldások hatékonysága kiemelkedő és mindent megtesz azért, hogy erről másokat is meggyőzzön.

Szóljon hozzá