Tippek és tévhitek

Pontosan mi az az e-learning?

Az e-learning olyan fogalom Magyarországon, amit (szinte) mindenki ismer, de csak kevesen tudják pontosan, hogy mit jelent, és még kevesebb olyan szervezetet találunk, amelyik teljes mértékben kihasználja az e-learning eszközrendszerét. Ez nem is csoda, mert az elmúlt években az e-learning is gyorsan fejlődött, ma már például a prezentációk megosztását nem nevezhetjük e-learning-nek. Számos fogalom, rövidítés került be a köztudatba (LMS, LCMS, ID, socal learning, CMS, TMS), új technológiák, szabványok és módszertanok jelentek meg. Az interneten számos forrás ad segítséget az e-learning megismerésére, elemzések és esettanulmányok olvasására, de ezek megtalálása időigényes. Mi a megoldás?

Az ARTudásmenedzsment erre az igényre válaszolva dolgozta ki képzési programjait az e-learning-ről. A képzési programok között megtalálhatók az e-learning-gel csak ismerkedők számára készített egynapos programtól kezdve az e-learning-et már aktívan használók számára kidogozott mesterkuzuson át a konkrét tananyagfejlesztő eszközök használatát oktató program is. A képzési programok közös jellemzője az interaktivitás és a speciális, egyedi igényekhez történő alkalmazkodás. Az ARTudásmenedzsment az alábbi képzési programokat kínálja:

–          Bevezetés az e-learning-be
–          E-learning alapképzés
–          A tananyagfejlesztés alapjai
–          Tesztkészítés mesterfokon
–          CourseMill adminisztráció
–          Tananyag fejlesztés Adobe Captivate-tel
–          Tananyag fejlesztés Lectorával

A képzési programok a gyakorlati tudást mélyítik el. Az ARTudásmenedzsment nem csupán egy egyszerű képzést, hanem egyéni konzultációs lehetőséget is biztosít a résztvevőknek. Ezzel elősegítve, hogy mindenki személyre szabott választ kapjon a munkahelyi tapasztalatok közben felmerült kérdéseire.

A képzési programokkal kapcsolatban további információ az ARTudásmenedzsment weboldalán vagy a +3630 296 33 84-es telefonszámon kapható.

A szerzőről

Kiss Péter

Szóljon hozzá