Tippek és tévhitek

E-learning – Magyarország 2013

Pécsi Tudományegyetem – Szent István Egyetem –  Nemzeti Közszolgálati Egyetem

 

Tisztelt Hölgyem, Uram!

A Szent István Egyetem Menedzsment és HR Kutató Központja, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Budapesti Kereskedelmi és Ipari Kamara (BKIK) támogatásával felmérést végez abból a célból, hogy képet alkothassunk az e-learning módszerek elterjedéséről és gyakorlati használatáról.

Kérjük Önöket, osszák meg a jelzett kérdéskörrel kapcsolatos szakmai észrevételeiket és tapasztalataikat a következőkben olvasható kérdőív kitöltésével.  A felmérésben való részvétel önkéntes és díjmentes, az adatokat bizalmasan kezeljük.  A kérdőív kitöltése anonim módon (cégnév és a kitöltő adatainak megadása nélkül) is lehetséges. Azok a válaszadók, akik feltüntetik e-mail címüket, e-mailben megkapják a felmérés eredményéről készített jelentésünket. Kérjük, szakítson időt (kb. 10 percet) a kérdések végigolvasására és megválaszolására, és 2013. május 1-ig juttassa őket vissza hozzánk.

 

Az elektronikus kérdőívünk egyszerű és egyértelmű kérdéseket tartalmaz. Ahol egyszerre több válasz is adható, azt külön feltüntettük. A kérdések felett, illetve alatt található „Következő”, vagy „Előző” feliratra kattintva navigálhat a lapok között. A felsorolás formájában megadott válaszok közül kérjük, jelölje be a megfelelőt. Ha válasza nem egyezik meg a felsoroltak közül egyikkel sem, azt az egyéb pontban legyen szíves megfogalmazni. A kérdések egy részénél egy 1-5-ig terjedő skála segítségével lehet kifejezni az egyes állítások fontosságát. Ilyenkor az adott állítás mérlegelése után kérjük, jelölje be a megfelelőnek ítélt értéket.

 

A kérdőív indításakor az Ön számítógépén elindul az internetböngésző program, ehhez az szükséges, hogy az internetkapcsolat aktív legyen.

 

A kérdőív elérhető innen:http://onlinekutatas.szie.hu/index.php?sid=31379&newtest=Y&lang=hu

Tekintettel arra, hogy az eredmények Önök számára feltehetően éppoly fontosak, mint számunkra, kérjük a rövid határidő (2013. május 1.) betartását. Ha a kutatásunkkal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük, keresse Szabó Katalint a 30 267 6150-es telefonszámon, vagy a Szabo.Katalin@gtk.szie.hu e-mail címen.

 

Előre is köszönjük együttműködését!

Dr. Dobay Péter

egyetemi tanár

 

Dr. Poór József

egyetemi tanár, a kutatás vezetője

 

Dr. Nemeslaki András

egyetemi docens

 

Sinka Róbert PhD

elearning szakértő

A szerzőről

Elter Luca

Szóljon hozzá