Tippek és tévhitek

E-learning kikötő – Lynda

Mindig örömmel számolunk be olyan kezdeményezésekről, elkészült portálokról, ahol lehetőség nyílik az online tanulásra. Ebben a bejegyzésben egy olyan portált mutatunk be, ahol videó formátumban találhatunk informatikai jellegű képzéseket.

A Lynda.com online gyűjteményében a látogató több száz anyag közt válogathat, amelyek olyan nagy cégek alkalmazásait mutatják be, mint az Adobe, az Apple, az Autodesk, az Avid, a Corel vagy a Microsoft. A desingtól kezdve, grafikán át, programozásról, fotózásról, videó készítésről tanulhat korlátlanul bárki, aki az adott időszakra kifizeti a díjat.

A videó-tananyagok azok számára különösen jó, akik gyakorlatiasak, vizuálisan jobban tudnak tanulni, hiszen minden egyes kattintást, mozzanatot, menüt megmutatnak az előadók. Ezek természetesen bármikor megállíthatóak, visszatekerhetőek, megismételhetőek.

Még mielőtt azt gondolnánk, hogy a portált csak magánszemélyek használják, akkor tévedünk. A felhasználók közt olyan cégek szerepelnek, mint az Apple, a Disney, a Microsoft, a New York Times, a Panasonic, és rengeteg amerikai egyetem is. Reméljük sorozatunkban gyakrabban tudunk beszámolni hasonló oldalakról.

lynda

A szerzőről

Elter Luca

Szóljon hozzá