Események

XIII. eLearning Fórum

Immáron 13. alkalommal kerül megrendezésre az eLearning fórum november 16-án. Az eddigi években megszokott módon ismét a SZÁMALK Oktatási és Informatikai Zrt. ad otthont a rendezvénynek, ahol délelőtt plenáris ülés keretén belül, délután pedig szekciókba tömörülve mélyedhetünk el az e-learning megújulásában.

Az elmúlt néhány évben a központi téma az Új Széchenyi Terv egyik fejlesztési iránya volt, amely szerint a versenyképesség visszanyerése, a foglalkoztatás növelése a tudástársadalom fejlesztésével lehetséges. A Fórumon eszközként az e-learning került megjelölésre, mint lehetséges megoldás. Az érdeklődők megismerhették, miként lehetséges munka mellett, hatékonyan, korszerű eszközöket használva eredményesen fejleszteni tudásunkat, és ennek foglalkoztatottságra gyakorolt hatását.

Idén ismét egy időszerű témát ismerhetünk meg, méghozzá az e-learning megújulását, minőségbiztosítását. Délelőtt átfogóan ismerhetjük meg a témát, a nap második felében az egyik szekcióban a minőségbiztosításról, a másikban pedig az e-learning környezet megújulásáról hallgathatunk meg előadásokat. Több olyan előadás is akad, amelyre mindenképpen érdemes ellátogatni, nem csak a szakmában tevékenykedőknek, hanem mindenkinek, aki érdeklődik az e-learning megoldások iránt.

A tradíciót tartva, idén is kiosztásra kerül a Hutter Ottó díj. Érdemes ismerni a díj hátterét is. Hutter Ottó a Magyar tudomány Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében kezdett el dolgozni, majd az e-learning részleget vette gondozásba. Elismert módszertani szakértőként kezdeményezője és társszervezője volt az eLearning Fórumnak, emlékére adják át évről évre a díjat.

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezt itt tehetitek meg: http://www.elearningforum.hu/

Időpont: 2012. november 16. (péntek), 9:30

Helyszín: SZÁMALK – 1119 Budapest, Mérnök utca 39.

A szerzőről

Elter Luca

1 hozzászólás

Szóljon hozzá