Tippek és tévhitek

Jó hír a Lectora felhasználók számára!

Korábban már írtunk az E-learning Brothers szolgáltatásairól, ahonnan rengeteg templatet, karaktert, képet tölthetünk le tananyagainkhoz, akár ingyen is, előfizetés esetén pedig gazdag ötlettárat kapunk mind Lectorához, mind Captivatehez.

A cég a Lectorával egyezséget kötve egy éves ingyenes hozzáférést ad mindenkinek, aki Lectora tananyagszerkesztőt vásárol. Ha ez nem lenne elég, a második évben is csökkentett áron lehet használni a folyamatosan gazdagodó template tárat. A további részletekért vedd fel a kapcsolatot velünk, a Trivantis termékek hivatalos értékesítőjével.

Nézzünk néhány példát, mit találhatunk, ha belépünk a tárba. Játékok, interakciósablonok, lejátszó „skinek”, karakterek, rövid videók, oldalelrendezések, hátterek, képek, hangok.

elb1

 

Íme egy interakciósablon. A személyeket végigkattintva más-más szöveg és kép jelenik meg. Kisit átalakítani, nem sok idő, mégis látványos eleme lehet anyagunknak.

elb2

 

Játékok, amellyel akár ellenőrző tesztet is helyettesíthetünk, ilyen például a népszerű Legyen Ön is milliomos szimulálása.

elb3

 

Karaktereket kereshetünk munkaterület szerint is: üzleti élet, építkezés, szolgáltatás, call center, stb.

elb4

Képtárban szövegbuborékokat, irodai bútorokat, eszközöket, szövegdobozokat, nyilakat találhatunk, mindenki legnagyobb örömére háttér nélkül :).

elb5

Végül néhány példa az oldalelrendezésre. Nem csak az elrendezést, hanem a megjelenést is változtathatjuk.

elb6

A szerzőről

Elter Luca

3 hozzászólás

Szóljon hozzá