Érdekességek Trendek

8 legjobb Coursera kurzus 2018-ban (1. rész)

Szemezgettünk a 2018-as Coursera kurzusok közül, és más e-learning szakértők toplistáival is egyetértve ez a 8 legnépszerűbb tanfolyam a múlt évből, amiket érdemes nekünk is kipróbálni.

1. A jóllét tudománya (Yale)

A kurzus feltérképezi a boldogság mögötti tudományt. Az órák alkalmával nem csak elméletet tanulhatunk, hanem gyakorlati tudást is elsajátíthatunk. A bevezető leckékben a boldogsággal kapcsolatos félreértéseket tisztázza, utána halad tovább a különböző praktikák és stratégiák felé, amelyekkel a boldogságszintet növelni lehet, és amikkel kialakíthatjuk jóllétünkhöz vezető szokásokat. Az „utazás” végén pedig még több tippet kapunk, és egy feladatot is, hogy építsük be egy wellness tevékenységet az életünkbe.

Időtartam: 19 óra (3 óra/hét)
Értékelés: 4.9/5
Jelentkezés

2. Google IT támogatás (Coursera)

Profi bizonyítványt ad, a Google saját fejlesztése, és elvégzése után tisztában leszünk az IT support alapjaival annyira, hogy el is tudunk helyezkedni a piacon. A kurzus foglalkozik problémamegoldással, ügyfélszolgálattal, rendszer adminisztrációval és biztonsággal. Először a terminológiát tekinti át, illetve azt, hogyan teremtsünk erős alapot a piacon, mielőtt a support rejtelmeibe mélyednénk. A kurzusnak nincs bemeneti követelménye, viszont befejezése után a világ legjobb informatikai vállalatainál kopogtathatunk.

Időtartam: saját beosztású
Értékelés: 4.7/5
Jelentkezés 

3. Blockchain alapok specializáció fejlesztőknek (IBM)

Határozottan állíthatjuk, hogy a Blockchain az egyik legnépszerűbb technológia a világon. Ha tehát ezen a területen szeretnénk karriert, de fogalmunk sincsen, hogy kezdjünk hozzá, akkor ez a mi kurzusunk. Kezdve az alapfogalmaktól egészen magas szintig is eljuthat a kurzuson, ahol már a technológiához kapcsolódó releváns üzleti hálózat kiépítéséhez kap segítséget. Amellett, hogy a gyakorlati tapasztalatokat modellezi, lehetőségünk nyílik az első Blockchain alkalmazás kiépítésére. Aki érdeklődik ezek iránt, itt talál egy listát a témában legjobb kurzusokról.

Időtartam: 6 hét (2 óra/hét)
Értékelés: 4.4/5
Jelentkezés 

4. A tartalomgyártás stratégiája (Kaliforniai Egyetem)

A jó kontent erőteljes és határozott marketinget kíván, hogy tényleg célba találhasson. Ha úgy érzed, megvan benned a szikra, hogy marketing stratégiákat kreálj és fejlessz, akkor jó helyen jársz!

Ebben az előadássorozatban megtanulhatod, hogyan szervezz, fejlessz, és valósíts meg különböző marketingstratégiákat, illetve hogyan elemezd és mérd ezek eredményeit. Sőt, azt is, hogy hogyan találj ki jó stratégiai felépítést az íráshoz, és hogyan építsd fel saját profi márkádat és tekintélyedet. A leckék végére értékes tapasztalatod lesz arról, hogyan valósítsd meg ötleteidet és vesd bele magad egyre komplexebb kihívásokba.

Időtartam: 5 hét (2-3 óra/hét)
Értékelés: 4.5/5
Jelentkezés

Cikkünk második része jövő héten érkezik!

A szerzőről

elearning.co.hu

Szóljon hozzá