Események Jó gyakorlatok

Program ajánló: XVII. eLearning Fórum

elearningforum

Az idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a hazai e-learning közösség legnagyobb hagyományokkal rendelkező konferenciája, az eLearning Fórum


A konferencia lehetőséget biztosított az e-learning területén dolgozók számára, hogy találkozzanak és megismerjék az e-learning újdonságait, jó gyakorlatait. Az idei konferenciára 2016. november 18-n, a Gábor Dénes Főiskola épületében (1119 Budapest, Mérnök utca 39.) kerül sor.
Az elmúlt évek során gyakorlattá vált, hogy az aktualitásokból kiindulva minden konferenciának van egy kitüntetett célja, az ideinek az e-learning területén az elmúlt rövid időszakban végbemenő komoly fejlődés (szabályozási, technológiai, stb.) áttekintése, bemutatása. Ennek megfelelően az idei egész napos konferencia fő témakörei:
– A köznevelés, a szakképzés, a felnőttoktatás és a felnőttkori tanulás – digitális átalakítása – Digitális Oktatási Stratégia;
– Új technológiák, új megközelítések, új szabványok;
– A különböző képzési rendszerekben alkalmazható, jó eLearning gyakorlat bemutatása;
– E-learning a közszolgálatban; Innovációk az e-learning és a mobil learning területén.
A konferencián való részvétel ingyenes, és regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az eLearning Fórum hivatalos oldalán, a www.elearningforum.hu oldalon lehet, ahol a szervezők összegyűjtötték a 2003 óta megrendezett valamennyi eLearning Fórum témáit és programját is.

A konferencia során kerül átadásra az eLearning minőségi díj, amelyre a nevezési határidő 2016. november 13. A jelentkezési lap itt érhető el. (nekünk több ilyen is van, idén is nevezünk, természetesen)

A szerzőről

Koharek András

valaha banki folyamat és projekt menedzser, ma e-learning szakértő. Hiszi, hogy az e-learning és a digitális oktatási megoldások hatékonysága kiemelkedő és mindent megtesz azért, hogy erről másokat is meggyőzzön.

Szóljon hozzá