Érdekességek Trendek

8 legjobb Coursera kurzus 2018-ban (2. rész)

Szemezgettük a 2018-as Coursera kurzusok közül, és más e-learning szakértők toplistáival is egyetértve ez a 8 legnépszerűbb tanfolyam a múlt évből, amiket érdemes nekünk is kipróbálni. Cikkünk első részét itt olvashatják.

5. Tanulj meg a programozni: Alapismeretek (Torontói Egyetem)

A technológiai fejlesztések haladásával a programozás ma az egyik leginkább igényelt készség. Ez a kurzus a kódolást az alapvető fogalmaktól építi fel. Az oktató arra tanít, hogyan írjunk szórakoztató és hasznos programokat, a híres Phyton programnyelven.  A szintaxis és a sztenderd programozási megközelítések világos megértése a célja, rendszeres feladatokkal. A kurzus befejezése után már középhaladó vagy haladó programozási specializációkra is mehetünk.

Időtartam: 7 hét (4-8 óra/hét)
Értékelés: 4.7/5
Jelentkezés

6. Projektmenedzsment: A siker alapjai (UCI)

Ezen a kurzuson megtanulhatjuk a projektmenedzsment és a csapatvezetés alapvető elemeit. Lehetőségünk nyílik csoportmunkára, hogy megértsük a vezetőséggel járó felelősségeket, és hogy alkalmazzuk őket a projektekben. Lépésről lépésre a projektciklus szakaszai között, és fejlessze kompetenciáját a tervezés és az ellenőrzés során, hogy sikeres eredményeket érjen el. A tanúsítás befejezése után elméleti és gyakorlati ismereteket tud majd alkalmazni a projektkörnyezetben.

Időtartam: 8 óra
Értékelés: 4.5/5
Jelentkezés

7. Adat-vezérelt döntéshozás (pwc)

A döntések életünk szerves részét képezik, és az adatok által vezérelt okos döntéshozatal nagyban segíti a különböző vállalkozásokat abban, hogy így a mai technológiai fejlődéssel új magasságokat érjenek el. Ennek a kurzusnak a célja, hogy bemutassa az adatok elemzését és szerepét az üzleti döntésekben. Megtudhatjuk az adatok fontosságát és azt is, hogyan fejlődött ez az idők során. Ezzel együtt megismerkedhetük az adatelemzéshez használt keretekkel, releváns eszközökkel és technikákkal.

Időtartam: 11 óra (6 óra/hét)
Értékelés: 4.6/5
Jelentkezés

8. Digitális termékmenedzsment: Modern alapok (Virginia Egyetemen)

A változó igényekhez igazodva az évek során a termékek hatalmas változásokon mentek keresztül. A múltban sikeresnek bizonyult stratégiákat rendszeresen frissítik. A kurzus célja az, hogy megmutassa a modern termékmenedzsment újtát, annak minden szükséges eszközét és készségét, hogy új ötletekkel tudjunk előállni. Ha ezen a területen szeretnénk karriert csinálni, mindenképpen nézzük meg ezt a kurzust!

Időtartam: 4 hét (3-4 óra/hét)
Értékelés: 4.7/5
Jelentkezés

A szerzőről

elearning.co.hu

Szóljon hozzá