Érdekességek

A 2022-es év legkedveltebb témái

Mik voltak az 2022-es év legkedveltebb témái? Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk az 5 legtöbb nézettséget hozó írásainkat.

Tarts velünk te is!

I. Öt hasznos tipp a történetmeséléshez (olvad el a cikket itt)

Ebben a cikkben 5 hasznos tippet mutattunk be arról, hogy hogyan alkalmazhatjuk a történetmesélést az e-learning tananyagunkban. A cikk a következő kérdésekre keresi a választ:

  • Hogyan használhatunk hatékonyan rokonkaraktereket?
  • Miért fontos az ok-okozati összefüggésekre figyelnünk?
  • Milyen lehetséges formái lehetnek a karakterfejlődésnek?
  • Milyen eszközöket használhatunk a történetmeséléshez?
  • Hogyan vezessük be ezeket az eszközöket?

II. E-learning és a 2022-es év színe (olvasd el a cikket itt)

2022-ben egy új szín, a Very Peri lett az év színe. Az energetikus szín, az e-learning tartalomkészítőt is megihlette.

Cikkünkben összeszedtük az ART kedvenceit képekkel illusztrálva. A képeken túl, azonban a játkos, kreatív anyagok is megtekinthetőek és kipróbálhatóak, melyeket, ha még nem tetted, mindenképp érdemes megnézned.

III. Egy online kurzus sikere (olvasd el a cikket itt)

Peter Norving a Stanford Egyetem oktatója felismerte, hogy a megszokottól eltérő módon is lehet tudást átadni a diákok számára. Hogy hogyan? Ebben a cikkünkben ezt mutatjuk be!

Olvashatunk a hagyományos és online órák kapcsolatáról, a kurzus felépüléséről és sikereiről, melyek mind tanulságos történeteket mutatnak be a számunkra.

IV. Storyboard 3. rész (olvasd el a cikket itt)

Háromrészes cikksorozatot tettünk közzé a Storyboard témakörében, melyekből az utolsó nyerte meg nagyobb számban az olvasókat.

Ebben a részben azt az 5 tényezőt mutattuk be, aminek fontos szerepelnie a forgatókönyv megírásakor. Ezek azért is hasznosak, mert később sablonként bármikor felhasználhatjuk őket, ami könnyebbé teszi a munkafolyamatot.

V. Ügyféltörténeteink – Új munkavállaló oktatása (olvasd el a cikket itt)

Ügyféltörténeteinkről szóló cikkeinket mindig előszeretettel olvassák, hiszen az ART saját példáit, történeteit mutatja be.

Ebben a részben azt mutattuk be, hogy hogyan építettünk fel egy előírások bemutatásán alapuló nyersanyagból színes, interaktív tananyagot. A cikkben illusztrációval is szemléltettük a megalkotott tananyag egyes részeit, így mindenképp ajánljuk a cikk megtekintését, ha még valaki nem olvasta volna.

Köszönjük, hogy az idei évben is velünk tartottatok. Érdekes és izgalmas tartalmakkal készülünk 2023-ban is!

A szerzőről

elearning.co.hu

Szóljon hozzá